ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Ενεχυροδανειστήριο Gold Traders στη πόλη της Πάτρας, προσφέρει εδώ και 15 χρόνια υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλους όσους χρειάζονται άμεσα μετρητά χρήματα.

Εξοικονομήστε χρήματα από χρυσά κοσμήματα ή παλιά χρυσά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια, με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Άμεσα, αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες για εσάς. Το ενεχυροδανειστήριο Gold Traders στην Πάτρα διαθέτει ιδιόκτητο χώρο εκτίμησης αξίας πολύτιμων αντικειμένων.

Εισπράξτε με τον αμεσότερο τρόπο τα χρήματα που χρειάζεστε, την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Τι προσφέρουμε:

  • Ασφάλεια & νομιμότητα σε κάθε συναλλαγή.
  • Βαθιά γνώση της αξίας των πολύτιμων μετάλλων.
  • Δίκαιη αποτίμηση των προς πώληση αντικειμένων.
  • Απόλυτη εχεμύθεια.
  • Άρτια εκπαιδευμένο & εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Άμεση & εξαίρετη εξυπηρέτηση των πελατών.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι η τιμή του χρυσού βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Πουλώντας παλιότερα χρυσά αντικείμενα, που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα, επωφεληθείτε τόσο της αυξημένης τιμής του χρυσού, όσο και της ευκολίας απόκτησης άμεσων χρημάτων.

Κάντε την καλύτερη επιλογή, όσον αφορά την πώληση χρυσού. Η διαφορά με τον ανταγωνισμό είναι ότι στο Gold Traders μπορείτε να βασιστείτε. Αξιόπιστες υπηρεσίες, με ασφάλεια και ποιότητα.

Στον τομέα της πώλησης χρυσού θα βρείτε αρκετές επιλογές, αλλά δεν προσφέρουν όλες το ίδιο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών. Με τους Gold Traders μπορείτε να βασίζεστε σε μια ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία.

Tι αγοράζουμε:

Κίτρινο χρυσό, Λευκό χρυσό, Ροζ χρυσό, Γαμήλιες βέρες, Δαχτυλίδια αρραβώνων, Αλυσίδες, Μενταγιόν, Σκουλαρίκια, Οδοντικά κράματα χρυσού, Νομίσματα, Μπρασελέ, Βραχιόλια, Βώλους & Ράβδους, Σπασμένα κοσμήματα, Φθαρμένα κοσμήματα, Πλατινένια κοσμήματα, Αργυρά κοσμήματα.